Agenda

Hieronder vind je de agenda met alle activiteiten die bij Bouwhof plaats zullen vinden.

23Sep

23 September Histor stylistendag

Aanstaande zaterdag 23 september is er een kleurspecialist aanwezig bij Bouwhof! Van half 10 tot 5 zal een Histor kleurspecialist 15 minuten de tijd nemen om je advies te geven over de nieuwste kleuren voor op je muur of plafond. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Schrijf je nu in!

Lees meer ››
07Oct

7 oktober Histor stylistendag

Aanstaande zaterdag 7 oktober is er een kleurspecialist aanwezig bij Bouwhof! Van half 10 tot 5 zal een Histor kleurspecialist 15 minuten de tijd nemen om je advies te geven over de nieuwste kleuren voor op je muur of plafond. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Schrijf je nu in!

Lees meer ››
21Oct

ZMBC - Zoetermeerse Modelbouw club

Aanstaande zaterdag 21 Oktober komt de Zoetermeerse modelbouw club langs bij Bouwhof. Zij zijn op deze dag bezig zijn met hun model werk, ook zullen zij al gemaakt werk meenemen om te bekijken. Kom langs en laat je inspireren! Voor kinderen is er ook de mogelijkheid om zelf te knutselen tussen 12:00 en 16:00

Lees meer ››
08Nov

Mannenavond

Het wordt een stoere gezellige avond met de stoerste lokale ondernemers. Je kan op deze avond dan ook terecht voor echte mannenproducten van onze vele standhouders, of doe mee aan één van de wedstrijden en misschien ben jij dan wel “de” man die alles wint. Kortom het wordt een avond vol met muziek, hapjes , drankjes en stoere activiteiten.

Lees meer ››