Wastafels

De wastafel is vaak het centrale punt van de badkamer. Daarom is het belangrijk dat een wastafel gemakkelijk is in gebruik en onderhoud. Maar natuurlijk wil je ook dat je wastafel een mooi onderdeel is van de badkamer. Bij Bouwhof vind je een geweldig groot assortiment aan wastafels. Dit zorgt ervoor dat je altijd de perfecte wastafel zal vinden.

Wastafels

Wat biedt Bouwhof

Losse wastafels, wastafels geïntegreerd in het blad, dubbele wastafels, wastafelsets, waskommen of wastafelbladen. Bij Bouwhof vind je het allemaal, met keuze uit vele designs, maten en kleuren. Zoek je een grote kom over de gehele breedte, een asymmetrische kom, een ronde of vierkante? Al jouw wensen kunnen vervuld worden. Ook traditionele wastafels of exemplaren met motief zijn beschikbaar.

Keramiek en natuursteen

Keuze uit materialen zoals keramiek en natuursteen is ook mogelijk bij Bouwhof. Bij een wastafel van natuursteen komen natuurlijke vormen en een strak design samen. Daarnaast is een natuurstenen wastafel eenvoudig schoon te maken, krasvrij en duurzaam. Het kenmerk van een keramieke wastafel is dat het enorm sterk materiaal is. De duurzame wastafel blijft door de glazuurlaag lang mooi en is onderhoudsvrij.

Wastafels

Gewoon komen kijken is ons eerste advies. Neem wel even de tijd want er is veel te zien! Onze adviseurs helpen je graag om tot de juiste keuze te komen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.