IJzerwaren

Aan ijzerwaren geen tekort bij Bouwhof. Bij ons heb je zelfs de mogelijkheid om bevestigingsmaterialen per stuk te kopen! Waarom zou je een hele doos bouten en moeren kopen als je maar twee setjes nodig hebt? Voor hang- en sluitwerk, profielen, greepjes & knoppen kun je hier natuurlijk ook terecht.

Bevestigingsmaterialen
Naast een totaalprogramma aan voorverpakte bevestigingsmaterialen kun je bij Bouwhof terecht voor stuks verkoop. Voor elk bevestigingsprobleem is een oplossing voorhanden. Hollewand pluggen, chemische ankers en metalen pluggen vormen zomaar een greep uit het totale aanbod.

Ijzerwaren & sleutels
Wij bieden merken aan zoals Fischer, Toggler en anderen. Op onze afdeling ijzerwaren vind je ook onze uitgebreide sleutelservice. Vrijwel elke soort en elk model sleutel kunnen we voor je namaken of bijbestellen. Ook is het mogelijk een cilinder bij een bestaande sleutel te maken. Verder kun je op deze afdeling terecht voor alle soorten scharnieren, raambomen, uitzetijzers enzovoorts.

Greepjes en knoppen
Op verschillende locaties binnen Bouwhof vind je grepen en knoppen in alle soorten en maten. Naast een uitgebreid aanbod uit voorraad, is een bijna oneindige keuze mogelijk op bestelling. Het voorraad aanbod vind je op de afdeling ijzerwaren. Voor nog meer keuze kun je terecht bij deurenafdeling op de eerste verdieping.

Profielen
Voor allerlei toepassingen vind je op onze afdeling ijzerwaren profielen in diverse materialen en maatvoeringen. Zo zijn er hoekprofielen en platprofielen in aluminium, maar ook rondprofielen in zilver. Afdichtingsprofielen en tochtstrippen zijn in vele uitvoeringen voorradig.

Schroevenwand

De schroevenwand is een wand waar je alle schroefjes, spijkers enz. in verschillende soorten en maten kunt vinden. Deze wand bevat meer dan 1000 soorten ijzerwaren.

schroevenwand

Tussen de bakjes met ijzerwaren hebben we weegschalen geplaatst. Op deze manier kun je elk aantal ijzerwaren kopen die je wil, dus ook als je maar 1 schroefje nodig hebt kun je bij ons terecht!