Inbouwkasten

Al heel wat meubelzaken af geweest en je wilt precies die maat die niemand heeft en dat ene extra legplankje waar geen interieurzaak je aan kan helpen? Dan ben je bij ons wel aan het juiste adres. Wij bieden een compleet concept aan maatwerkmeubels.

Schuifwandkasten 
Praktisch in gebruik en schitterende vormgeving. En niet te vergeten alles op maat. Je zult je ogen uitkijken als je de ruim twintig inbouwkasten in onze showroom bekijkt. Onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor je om jouw droomkast uit te tekenen. Met de bijna onuitputtelijke hoeveelheid aan interieurmogelijkheden is ook voor jouw situatie de ideale kast samen te stellen.

Maatwerk opbergmeubels
Van dressoir tot nachtkastje en van tv-wandmeubel tot kledingkast. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het vinden van een passende oplossing op maat. Aan de hand van een design kun je bij ons jouw eigen meubel laten ontwerpen. Kom eens langs en laat je verrassen door de onuitputtelijke hoeveelheid aan mogelijkheden!

Kleding opbergaccessoires 
Je kunt jouw inbouwkast completeren met een scala aan accessoires. Een willekeurige greep hieruit: Dassenrekken, schoenenrekken, draadmanden, kledingliften, ladeblokken en nog veel meer.

Bruynzeel Industrial
Je kunt jouw inbouwkast pas echt afmaken met aluminium glasdeuren in industriële stijl. Deze vindt je terug in onze showroom.