Baden

Een bad is voor velen een belangrijk onderdeel van de badkamer. Bovendien is er is toch niets lekkerder dan na een zware werkdag volledig tot rust te komen in een heet bad? Maar is een bad überhaupt wel geschikt voor in jouw badkamer? Als bijvoorbeeld de grootte van de badkamer niet voldoende is voor een bad en een douche. Dan wordt vaak voor een bad met douchegedeelte gekozen. Deze is verkrijgbaar bij Bouwhof naast de vele andere soorten baden.

Wat biedt Bouwhof

In onze winkel, gevestigd in Zoetermeer, vind je een fantastisch badenplein. Hier kun je meer dan veertig baden bewonderen. Werkelijk alles is mogelijk: een zitbad, hoekbad, ligbad of rondbad en dat ook nog eens in verschillende maten. Maar ook een luxe achthoekige jet-stream vind je bij Bouwhof.

Voor diegenen die over een wat grotere badkamer beschikken is er ook nog het vrijstaande bad verkrijgbaar. Een vrijstaand bad is een product wat net iets extra’s geeft aan jouw badkamer en zorgt voor een chique sfeer. Maar of de badkamer nu groter of kleiner is, sanitair is bij Bouwhof te vinden in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Dus voor iedere badkamer is er wel een oplossing.

Kom langs in onze winkel en stap naar één van onze ervaren adviseurs. Zij staan altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden en de ideeën voor jouw badkamer samen uit te werken. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw uitgekozen badkamer te laten monteren. Bouwhof werkt samen met verschillende montage bedrijven die voor jou de klus kunnen klaren.

Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Klik dan op één van deze productnamen: keukens, zonwering, raamdecoratie, deuren, sanitair, woonaccessoires, verf, behang, elektra, hout en ijzerwaren.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.