Hout

Nergens vind je zo’n grote houtvoorraad als bij Bouwhof. Tuinhout, meubelpanelen, steigerhout, radiatorbekleding, schuifdeuren, noem maar op. En mocht het product waarnaar je op zoek bent niet in ons assortiment voorkomen, dan zoekt de afdeling uit of we het product voor je kunnen bestellen. Als dat geen service is! Bouwhof is bovendien de enige in Zoetermeer die jouw van huis meegenomen hout op maat zaagt. Klaar terwijl je wacht!

Tuinhout
Geïmpregneerd en/of gewaxed hout gaat langer mee in een tuin. Uiteraard voldoet al het verduurzaamde hout wat Bouwhof levert aan de geldende milieuwetgeving. Beschikbaar in veel varianten, waaronder rondhout, rabatdelen en balkhout. Ook in hardhout bieden wij een ruime keuze. Bijvoorbeeld vlonderdelen, tuintegels en ook complete tuinschermen.

Bekijk ons tuinhout magazine >>

Kast en Meubelpoten
Met mooie poten geeft je jouw zelfgemaakte kast een professionele afwerking. Bij Bouwhof vind je deze in vele soorten en maten. Voor bureaus en tafels bieden wij een uitgebreide keuze aan verstelbare tafelpoten. Deze zijn voorzien van een metalen plaat waardoor de bevestiging eenvoudig is. Zowel in metaal als in verschillende houtsoorten is het aanbod ruim.

Meubelpanelen
In combinatie met onze uitgebreide zaagservice is ons aanbod meubelpanelen een genot voor elke aspirant meubelmaker. De standaardlengte van de panelen is 250 cm. Beschikbare breedtes zijn 30, 40 en 60 cm. De witte meubelpanelen zijn 250 of 305 cm lang. Naast de genoemde breedtes ook in 20, 25, 50 en 80 cm breed verkrijgbaar.

Plankdragers / Draagsystemen
Met het bekende elementsysteem, gecombineerd met onze meubelpanelen, kun je eenvoudig en goedkoop veel ruimte creëren. Met dit systeem kun je eindeloos combineren in afmetingen van de panelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een eenvoudig bureau met boekenplanken. Maar ook voor losse plankendragers moet je beslist bij Bouwhof zijn. Wil je niets zien van de drager, of wil jij juist een opvallend model? We hebben het allemaal.

Radiatorbekleding 
Zijn de radiatoren een storende factor in het plaatje van jouw woning? Met een mooie ombouw creëer je een totaal andere sfeer. Geleverd in onbehandeld MDF, dus in elke kleur af te werken. Wij leveren complete bouwpakketten, maar je kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp maken. Wij zagen het graag voor je op maat. Er is een breed scala aan accessoires verkrijgbaar. Er zijn hardboard panelen in diverse patronen en afmetingen.

Schuifdeuren
Met een kamerhoge schuifdeurkast benut je de ruimte optimaal. Maar ook voor het afschotten van het schuine dak op de zolderruimte zijn schuifdeuren ideaal. Bij Bouwhof kun je terecht voor de benodigde materialen. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar. Afhankelijk van de grootte en zwaarte van de deuren en de gewenste afwerking kies je het juiste systeem. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag. Natuurlijk maken we ook de deuren zelf perfect voor jou op maat.

Wand en plafond
Wand- en plafondpanelen zijn verkrijgbaar in zowel MDF als kunststof. Veel van deze panelen zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Vraag het onze adviseurs! In onze sanitair showroom kun je terecht voor aluminium systeemplafonds.