EGLO

EGLO  is net als Bouwhof een familiebedrijf en komt van oorsprong uit Tirol. Na meer dan 40 jaar is EGLO uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met decoratieve verlichtingsoplossingen voor jouw woning! Hiermee is het een van de succesvolste leveranciers van decoratieve verlichtingsoplossingen voor in huis.

EGLO stelt net als Bouwhof zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en diensten. Daarnaast staat het merk voor exclusiviteit, kennis en design voor een eerlijke prijs.

Een logische keuze voor Bouwhof om de EGLO lampen op te nemen in haar assortiment.

Soorten lampen

Met een goede lamp breng je warmte en sfeer in je huis. Zo hebben wij halogeenlampen, spaarlampen en ledlampen.  Een halogeenlamp is eigenlijk een variant op de gloeilamp alleen heeft een halogeenlamp een beter rendement, hij gaat ongeveer 3 keer langer mee. Een spaarlamp daarentegen is wel vier tot vijf keer zuiniger dan de ouderwetse gloeilamp  en gaat tussen de 6000 en 10.000 branduren mee. Ledlampen verbruiken tot 85% minder energie dan gewone lampen en gaan hierdoor tot wel 20 jaar mee. Daarmee ben je direct heel duurzaam bezig!

Hou je van vintage? Of meer van modern?

In het assortiment verlichting van EGLO zit voor ieder wat wils. Eglo biedt een enorme verscheidenheid aan stijlen en kleuren! Vintage, modern, design, retro, je kunt het zo gek niet bedenken.

Hiernaast vindt je een impressie van wat Bouwhof allemaal te bieden heeft op het gebied van EGLO verlichting ››

EGLO_Logo_cmyk