Hamstra

Hamstra ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 60 jaar horsystemen van topkwaliteit. Ze produceren zowel standaard horren als horren op maat. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en toch voor optimale ventilatie te zorgen. Zo verbeter je het woonklimaat in jouw huis, voorkom je muffe luchtjes, schimmelvorming en blijf je gezond.

Op 27 oktober 1908 werd de onderneming Hamstra opgericht door Abe Hamstra en Rinse Hamstra. Zij vertegenwoordigden verschillende bedrijven die producten fabriceerden zoals gloeilampen, gereedschappen, veevoeders, zaagramen, en houtbewerkingsmachines. Na de tweede wereldoorlog hebben ze besloten om één product te kiezen: horren. Hamstra richtte zich in eerste instantie vooral op auto- en garagebedrijven,  zo ontstond er contact met de caravanbranche. In die branche werd rond 1960 het eerste horsysteem ontwikkeld. De op de autobedrijven gerichte activiteiten werden daarna afgebouwd en Hamstra ging zich steeds meer richten op de horren.

Hamstra staat bekend om de vele soorten horren die ze leveren, die je overigens snel en gemakkelijk kan monteren. Ze hebben snelle levertijden, zijn betrouwbaar en duurzaam. Genoeg redenen voor Bouwhof om Hamstra horren op te nemen in haar assortiment.

Hamstra

 Hamstra Horren verkrijgbaar bij Bouwhof:

Kwaliteit en comfort

Hamstra horren zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Maar ook zijn ze leverbaar met verschillende soorten gaas, zoals zonwerend gaas om opwarming van jouw huis tegen te gaan en pollenwerend gaas, waardoor hooikoorts- en luchtwegklachten verminder worden. De horren worden met vakmanschap gemaakt van de beste materialen. Zo ben je met Hamstra horren verzekerd van top kwaliteit en comfort.

Hamstra
Hamstra