Rolluiken

Met rolluiken kun je je huis isoleren, verduisteren, inbraak vertragen en geluid weren. In de zomer blijft je huis heerlijk koel, in de winter geniet je van een warme huiskamer. Met rolluiken bespaar je energie, daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor jouw raam. Ook zorgen ze ervoor dat de betreffende ruimte volledig verduisterd wordt. Hierdoor kan je gerust slapen in de zomertijd zonder last te hebben van het licht. De rolluik-lamellen zijn voorzien van gleuven, die ervoor zorgen dat er toch nog frisse lucht je slaapkamer binnenstroomt. Als je het rolluik helemaal naar beneden laat zakken en dan iets aantrekt komen de gleufjes vrij.

Rolluiken

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof zijn rolluiken verkrijgbaar in vele kleuren, diverse kastvormen en lamellen. Ook kun je eventueel de kast in een andere kleur dan het pantser bestellen. De meeste mensen bedienen tegenwoordig hun rolluiken elektrisch. Met één afstandsbediening kun je verschillende rolluiken tegelijkertijd of apart bedienen. Je kunt er echter ook voor kiezen om jouw rolluik handmatig te bedienen. Dit doe je met een bandopwinder. De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat ze onderling zijn verbonden. Bovendien zijn rolluiken stof- en vochtbestendig.

Afhankelijk van de afmetingen, type bediening en eventuele aanvullende opties, verschillen de prijzen. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw bestelling te laten inmeten of te laten monteren. Informeer naar de mogelijkheden bij onze ervaren adviseurs. Zij kunnen je in onze showroom diverse voorbeelden van rolluiken laten zien.

Rolluiken

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof in Zoetermeer. Kom naar onze gezellige en inspiratievolle winkel en vind alles op het gebied van ‘wonen’ en ‘bouwen’. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: meubels, woonaccessoires, verf, gereedschap, hout, keukens, sanitair, sfeerhaarden en nog veel meer.