Horizontale jaloezieën 

De horizontale jaloezieën zijn al jarenlang een populair soort raamdecoratie door het bedieningsgemak en de vele toepassingsmogelijkheden. Horizontale jaloezieën geven een sierlijk effect en bieden een eindeloze variatie aan licht en zicht. Zo kan je genieten van vol zonlicht of een mooie filtering zonder privacy in te leveren. Door de horizontale lamellen te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer zijn horizontale jaloezieën verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en maten zoals: aluminium, hout en kunststof. Ook hebben we lamelbreedtes variërend van 16 tot 70mm. Aluminium jaloezieën zijn praktisch, geven sfeer en kennen veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Houd je van strak, elegant of industrieel?  Dan zal de aluminium jaloezie zeker bij jou in de smaak vallen. Houten jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en geven sfeer aan iedere ruimte. Naast dat houten jaloezieën een prachtige uitstraling hebben zijn ze ook multifunctioneel.

Inspiratie of advies nodig?  Kom langs bij Bouwhof en laat je inspireren door onze uitgebreide showroom. Met vragen kun je altijd terecht bij onze adviseurs. Zij helpen jou graag om de perfecte horizontale jaloezie te vinden en maken jouw gekozen product gratis op maat.

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je inspireren op nog veel meer gebieden! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels maar ook verlichting.