Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in Nederland een erg populair type raamdecoratie. Dat is natuurlijk niet voor niets. Rolgordijnen hebben al heel lang bewezen dat functionaliteit en schoonheid prima te combineren zijn. Rolgordijnen nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig in gebruik, bovendien geven ze sfeer en de nodige privacy aan jouw huis.

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer zijn rolgordijnen verkrijgbaar in vele soorten, maten, stoffen en kleuren. Zo hebben wij verschillende transparanties maar ook een breed assortiment aan verschillende stijlen. Op zoek naar het creëren van sfeer, verduistering voor de slaapkamer, transparantie met een mooi gefilterd daglicht of juist een zonwerend effect. Met rolgordijnen kan het allemaal. De bediening van rolgordijnen gaat gemakkelijk door middel van een bedieningsketting. Deze is beschikbaar in klassieke en moderne dessins en te verfraaien door een speciale afwerking. Met zoveel keus is er voor elke smaak en ieder huis een passend rolgordijn te vinden.

Breng een bezoekje aan Bouwhof Zoetermeer om ons uitgebreide assortiment en onze inspiratievolle showroom te bekijken. Bij Bouwhof Zoetermeer kan je eindeloos variëren tussen verschillende transparanties, dessins en stofkwaliteiten. Onze adviseurs helpen je graag om het perfecte rolgordijn te vinden. Ook bieden we jou de service om het gekozen rolgordijn op maat te laten maken en af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Als je wilt, komen wij zelfs bij jouw thuis om alles voor je op te meten.

Laat je verassen door het uitgebreide assortiment van Bouwhof. Bij ons vind je: keukens, interieur, sanitair, deuren, zonwering, behang, gereedschap, hout, verf en nog veel meer! Bovendien staat onze eerste verdieping vol met inspiratievolle showrooms. Genoeg redenen om even te komen kijken bij Bouwhof. Wij zien je graag snel in onze winkel!