Vouwgordijnen

Bij vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades, wordt de sfeer van de traditionele gordijnen en het gemak van rolgordijnen samengebracht. Vouwgordijnen vouwen zich op, in plaats van dat deze zich oprollen. De constructie van vouwgordijnen is decoratief en ook nog eens eenvoudig. Met een koord of ketting vouw je het gordijn uit en kun je genieten van jouw privacy. Vouw het gordijn weer op en je hebt de perfecte lichtval in huis. Ook kunnen de gordijnen gemakkelijk worden losgehaald voor bijvoorbeeld een wasbeurt.

Vouwgordijnen op maat gemaakt bij Bouwhof

Wat biedt Bouwhof

Ben jij opzoek naar een vouwgordijn dat een huiselijke sfeer creëert, maar dat ook de nodige privacy kan geven, breng dan een bezoekje aan Bouwhof Zoetermeer. Bij Bouwhof zijn vouwgordijnen in verschillende stofsoorten, transparant tot verduisterend te vinden. Ook is er een ruime keuze tussen verschillende soorten, maten en kleuren. Of het nu gaat om de zachte pasteltinten of om felle vrolijke kleuren. Je vindt het allemaal in de collectie van Bouwhof.

Heb je geen verstand van vouwgordijnen? Laat je dan inspireren door onze uitgebreide showroom of vraag het aan één van onze adviseurs in de winkel. Zij helpen je graag om het perfecte vouwgordijn te vinden en maken dit voor je op maat. Weet je de maten niet? Dan biedt Bouwhof de service om bij jou thuis alles voor je op te meten.

Vouwgordijnen op maat gemaakt bij Bouwhof

Natuurlijk kan je ook inspiratie opdoen op andere gebieden bij Bouwhof. Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels maar ook verlichting.