Aanrechtbladen

Een aanrechtblad mag natuurlijk niet ontbreken aan je keuken. Je zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het aanrechtblad tegen een stootje kunnen en comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het aanrechtblad dé blikvanger, het bepaalt de uitstraling van jouw keuken. Het blad moet dus behalve praktisch, ook mooi zijn. Het is nog niet eenvoudig om het juiste aanrechtblad te vinden, omdat er heel veel verschillende soorten zijn. Bouwhof helpt jou met het vinden van het juiste aanrechtblad, die helemaal past bij jouw keuken.

Kunststof

Aanrechtbladen van kunststof zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. De bladen zijn gemaakt van spaanplaat of multiplex en hebben een afwerklaag van kunststof. De bladen van kunststof zijn bovendien ook minder kwetsbaar dan bladen van een ander materiaal. Ook is het aanrechtblad onderhoudsvriendelijk.

Aanrechtbladen keuken

Composiet

Bij een aanrechtblad van composiet ben je ervan verzekerd dat hij lang meegaat. De levensduur van composietsteen is, als je kijkt naar andere materialen, lang. Ook is een aanrechtblad van composiet  vrij onderhoudsvriendelijk, kras- en hittebestendig.

Graniet

Bij een aanrechtblad van graniet hoef je niet bang te zijn dat je het snel zou moeten vervangen, want graniet heeft een lange levensduur. Graniet is 100% een natuurproduct en daarom uniek. Het materiaal is keihard en daardoor krasbestendig en snijvast. Daarnaast is graniet ook heel hittebestendig. Ook geeft graniet je keuken echt een luxe uitstraling.

Aanrechtbladen keuken

Keramiek

Keramiek heeft een lange levensduur, dus ben je ervan verzekerd dat je er lang plezier van kunt hebben. Ook is keramiek heel onderhoudsvriendelijk. Je hoeft niet bang te zijn dat keramiek snel beschadigt, want het is heel kras- en hittebestendig.

Aanrechtbladen keuken

Hout

Je haalt met een houten aanrechtblad een eyecatcher naar boven. Dit komt door de warme uitstraling van hout, en door het feit dat ze maar zelden gebruikt worden. Houten aanrechtbladen kunnen worden gebruikt bij zowel strakke designkeukens als landelijke keukens. Dankzij de vele massieve houtsoorten die we kennen, kun je dus voor iedere stijl keuken wel een geschikt aanrechtblad vinden. Bovendien heb je dankzij de unieke nerfstructuur altijd een uniek keukenblad.

Aanrechtbladen keuken