Keuken renovatie

Vind jij dat jouw keuken weg moet? Dat hoeft niet altijd! Bouwhof helpt je niet alleen bij het uitzoeken van de juiste keuken die helemaal bij je past, maar wij kunnen ook nog eens je keuken renoveren. Wij zorgen ervoor dat jouw keuken er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Aanrechtbladen

Het aanrecht is dé eyecatcher van een keuken. Het bepaald helemaal de sfeer van je keuken. Is jouw aanrechtblad inmiddels niet meer zo mooi vanwege het vele gebruik? Geen zorgen, want bij Bouwhof kun je ook je aanrechtblad laten renoveren! Wij zorgen ervoor dat je aanrechtblad mooi wordt gerenoveerd en zo ziet je keuken er weer helemaal stralend uit! Laat je aanrechtblad renoveren bijvoorbeeld in combinatie met een aankoop van een nieuwe kookplaat of spoelbak, en je bent weer voor jaren klaar!                                 Lees meer>>

Uitverkoop Showroom Keukens

Wij hebben weer een aantal uitverkoop showroom keukens te koop!

Landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een warme, gezellige en knusse uitstraling. Het heeft iets nostalgisch en tijdloos. De landelijke keukenstijl is populair, misschien behoort het wel tot de meest populaire keukenstijlen.

Moderne Keukens

Een kenmerk van een moderne keuken is de strakke uitstraling. Een echte eyecatcher is de greeploze uitvoering. De moderne bevat bijvoorbeeld brede laden, stijlvolle kranen en strak vormgegeven afzuigkappen.

Inbouwapparatuur

Is je inbouwapparatuur kapot of toe aan vervanging? Bouwhof biedt je ook inbouwapparatuur renovatie! Laat je inbouwapparatuur renoveren en jouw keuken voldoet al snel weer aan de gewenste eisen!

Keuken - apparatuur

Maar vergeet niet…

En ook dit zijn belangrijke delen van een keuken… denk aan de verlichting of een kastje. Ook voor renovatie van deze onderdelen ben je bij Bouwhof aan het juiste adres!

S72_73_Targa791_D_14992