Sealskin

Sealskin is een bedrijf gevestigd in Waalwijk. Het bedrijf vierde in 2004 haar 250-jarig jubileum. Destijds begon Sealskin als leerhandel en toeleverancier van producten aan de (inter)nationale schoenindustrie. Door de eeuwen heen breidde de onderneming haar activiteiten en assortiment steeds verder uit. Uiteindelijk werd de schoenindustrie verruild voor de sanitair branche. Zo ontstond langzaam maar zeker het bedrijf van nu, producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie.

Sealskin sanitair verkrijgbaar bij Bouwhof:

 Sanitair trends

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een totaaloplossing waarbij praktisch comfort en hoogwaardige producten belangrijk zijn. De producten moeten niet alleen handig in gebruik zijn, maar het moet ook een toegevoegde waarde bieden aan het dagelijkse leven. Dit is een trend die speelt en zich uit in het sanitair van Sealskin.

Dubbele wasbakken, compleet met badmeubel en badkamerspiegel. Grotere baden in unieke pasvormen. Regendouches met extra handdouche. Dit alles is te vinden bij Sealskin in dezelfde design serie, waardoor de complete badkamer één geheel wordt.

Sealskin bij Bouwhof

Kom snel langs bij Bouwhof en bekijk de producten van Sealskin in onze enorme showroom. Met vragen of ideeën kan je altijd terecht bij één van onze sanitair adviseurs. Zij staan altijd voor jou klaar en helpen graag met het verwezenlijken van jouw ideeën.

Sealskin
Sealskin

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.