Villeroy en Boch

Villeroy en Boch is een Europees bedrijf met al meer dan 260 jaar succes, dit komt door hun creativiteit, vernieuwing en een lange termijn ondernemingsvisie. Het hoofdkantoor is gevestigd te Mettlach in het Saarland. Je vindt bij Villeroy en Boch alles wat bij een mooie afgestemde badkamer hoort. Of het nu gaat om mengkranen, keramiek, meubels, textiel of accessoires voor de badkamer, met Villeroy en Boch kunnen complete badkamers worden verwezenlijkt.

Villeroy en Boch sanitair verkrijgbaar bij Bouwhof:

Villeroy en Boch

 Traditie

Villeroy en Boch staat al sinds 1748 bekend om hun tijdloze elegantie, innovatieve designs en buitengewone kwaliteit. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven.

Benieuwd geworden naar de producten van Villeroy en Boch? In onze showroom van ruim 5000m2 kan je vele soorten badmeubelen en toiletten van ze bewonderen. Heb je vragen, ideeën of advies nodig? Stap gerust naar één van onze sanitair adviseurs, zij geven jou het nodige advies, beantwoorden al jouw vragen en helpen jou graag met het verwezenlijken van je ideeën.

Villeroy en Boch
Villeroy en Boch