Moduleo

Moduleo heeft een breed assortiment in PVC designvloeren. De vloeren worden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die je in natuurlijk hout en stenen terugvindt. Ze zijn trots op het feit dat ze met de luxueuze vloeren de beste vloerprestaties kunnen aanbieden. Op veel vlakken scoren de PVC vloeren van Moduleo zelfs beter dan de echte natuurlijke vloeren.

Moduleo investeert in de beste technologie om werkelijk unieke vloerbedekkingen te produceren. Zo streven ze ernaar om zelfs de meest veeleisende klant te inspireren en aan zijn eisen te voldoen. Al de ontwerpen worden in een specifiek daarvoor gemaakte fabriek geproduceerd in België.

Moduleo

Designvloeren

De designvloeren van Moduleo hebben enorm veel voordelen. De vloeren zijn waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte isolerend, betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar en bovendien bestaan de producten uit 50% gerecycled materiaal.

Door de unieke printtechniek die Moduleo toepast bij het produceren van PVC vloeren krijgt de vloer een haarscherp ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de producten exact lijken op echt houten of stenen vloeren. Wil je het met eigen ogen zien? Kom dan naar Bouwhof Zoetermeer, hier kan je Moduleo vloeren bekijken in onze uitgebreide showroom. Door de beschermlaag die de vloer tegen krassen en vuil beschermt, kan die extra lang meegaan en heeft de vloer weinig onderhoud nodig.

Professionele plaatsing

Moduleo wordt gesteund door een wereldwijd actieve onderneming. Zij adviseren jou niet te proberen om de vloer zelf te plaatsen. Daarom biedt Bouwhof professionele plaatsing van jouw vloer en kan je rekenen op hoogwaardige afwerking.

Unieke vloeren die extra lang meegaan, met enorm veel voordelen. Genoeg redenen voor Bouwhof om de Moduleo vloeren op te nemen in haar assortiment.

Moduleo
Moduleo