Knikarmschermen

Knikarmschermen worden vaak gebruikt bij terrassen of op andere plekken waar men vaak onder zonwering doorloopt. Door de instelbare hellingshoek is een vrije doorloop mogelijk. Het scherm en de armen bevinden zich, wanneer het scherm gesloten is, in een cassette. De cassette is er in vele vormen en kan in volledig gesloten cassette of Semi-cassette uitgevoerd worden, uiteraard afhankelijk van het type en de prijsklasse van het bewuste scherm.

Knikarmschermen

Wat biedt Bouwhof

Voor extra schaduw op je terras kun je het beste kiezen voor een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd. Je kunt ervoor kiezen om het terrasscherm elektrische of handmatige bediening te geven. Het is mogelijk om je terrasscherm elektrisch te bedienen met een afstandsbediening of schakelaar. Door middel van een zon-/windautomaat is ook volautomatische bediening mogelijk. Dit houdt in dat het scherm automatisch wordt neergelaten wanneer de zon gaat schijnen. Tevens is er een windsensor voor de voorlijst beschikbaar waardoor het scherm automatisch ingetrokken wordt bij teveel wind, dus mocht je een keer van huis gaan en vergeten zijn het scherm in te trekken, dan kan dit systeem redding bieden. Dit biedt extra zekerheid en geruststelling.

Bouwhof onderscheidt zich graag met vakkennis, service en kwaliteit. Onze zonwering adviseurs zullen altijd voor jou klaar staan. Zij helpen jou graag tot de juiste keuze te komen. Daarnaast kunnen ze jou verschillende voorbeelden laten zien van terrasschermen in de uitgebreide showroom.

Knikarmschermen

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof. Kom naar onze gezellig en inspiratievolle winkel en vind alles op het gebied van ‘wonen’ en ‘bouwen’. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: meubels, accessoires, verf, gereedschap, hout, keukens, sanitair, sfeerhaarden et cetera.

Merken;

  1. Husol
  2. Alluma