Inklemhorren

De inklemhor is een eenvoudige oplossing om vervelende insecten uit huis te houden. De hor is simpel te bevestigen door hem tussen de kozijnen te klemmen, dit maakt schroeven en boren overbodig. De hor is met name geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen van hout, kunststof of aluminium, maar ook een raam wat naar buiten opendraait. De inklemhor is voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. Ook is de inklemhor gemakkelijk uitneembaar door een slim trekflapje.

Voordelen inklemhorren:

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Schroeven en boren niet nodig
  • Eenvoudig uit het kozijn te trekken
  • Weerbestendig en rotvrij gaas
  • Ideaal voor draai-kiepramen
  • Naadloze afsluiting
Inklemhorren

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer kan je inklemhorren vinden van de merken Luxaflex, Hamstra, Unilux en Brasser. De inzethor is in vele kleuren leverbaar en wordt gratis op maat gemaakt. Onze inzethorren op maat zijn weerbestendig en het gaas van de inzethor is gemaakt van rotvrij en kleurvast gaas.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Bouwhof heeft nog veel meer te bieden op het gebied van horren! Lees meer over de horren die Bouwhof levert door te klikken op één van deze producten: Plissé hordeur en plissé raamhor, rolhordeuren, raamrolhorren, schuifhordeuren, vaste hordeuren en raamhorren of lamellen horren.

Inklemhorren

Natuurlijk kan je ook inspiratie opdoen op andere gebieden bij Bouwhof. Zoals onze sfeervolle showrooms  accessoires en meubels, of onze uitgebreide showrooms sanitair, keukens, zonwering en deuren. Ook vind je op de begane  grond alles voor het gebied ‘bouwen’ zoals verf, behang, hout, gereedschap en nog veel meer.

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser