Raamrolhorren

Misschien wel de meest bekende en gebruikte horren zijn de raamrolhorren. De raamrolhor is gebruiksvriendelijk en sierlijk om te zien. Bouwhof biedt raamrolhorren van onder andere de merken: Luxaflex, Hamstra, Unilux en Brasser. Door de zeer hoge kwaliteit van de aluminium cassette en de geleiders blijven de horren duurzaam hun werk doen. De cassette, zijgeleiders en treklijst zijn slank vormgegeven en geven daardoor een elegante uitstraling. Ook laat de treklijst zich gemakkelijk op en neer bewegen. Raamrolhorren zijn verkrijgbaar met verschillende rolsystemen en ontgrendelingen. Een voorbeeld is de greepstijl die met een lichte druk gemakkelijk is te ontgrendelen. De hor is windvast en gemakkelijk uitneembaar.

Raamrolhorren

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof kun je een uitgebreid maatwerkprogramma verwachten en diverse raamrolhorren in standaard maten. Deze standaard maten horren zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wij hebben raamrolhorren die te gebruiken zijn voor dakramen, vaste ramen en kantelbare ramen. In het maatwerkprogramma zijn vele mogelijkheden met betrekking tot montage en uitvoering. Alle maatwerkproducten worden door ons bij jou thuis ingemeten om een strakke naadloze aansluiting te garanderen. Ook maken we jouw gekozen raamrolhor gratis op maat.

Raamrolhorren

Advies nodig? Bij Bouwhof staan er adviseurs voor je klaar die jou graag helpen met vragen en problemen. Ook kan je je laten inspireren door onze uitgebreide showrooms. Ontdek in onze winkel dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met Bouwhof zoals interieur, raamdecoratie, woonaccessoires, meubels maar ook sanitair en keukens. Op onze begane grond vind je alles op het gebied ‘bouw’ zoals verf, behang, hout, ijzerwaren, Elektra, tuinbenodigdheden en ga zo maar door. Genoeg redenen om even langs te komen in onze winkel!

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser