Vaste hordeuren en vaste raamhorren

Vaste hordeur

De vaste hordeur, bekend om de vertrouwde en duurzame constructie. Het brede profiel en de inwendige verbindingen zorgen ervoor dat deze hordeur zeer stevig is geconstrueerd. De hordeur zal nooit gaan klemmen doordat die volledig haaks is. Naast de standaard aluminium schopplaat kan er een duwplaat worden gemonteerd. Deze kan op verschillende plaatsen gemonteerd worden zoals: in het midden, links of rechts. De vaste hordeur kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en is geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren.

Vaste raamhor

De vaste raamhor wordt vooral ingezet voor bijvoorbeeld bovenlichten, uitzetramen of klapramen en andere ramen die weinig gebruik worden,  maar veelal openstaan. De vaste hor voor ramen kan binnenshuis, maar ook aan de buitenkant van het raam gemonteerd worden. Daarnaast kan de montage met wervels in het kozijn of scharnierend op het kozijn. Standaard voorzien van een handgreepje en een sterke magneetsluiting.

Vaste raamhor

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer maken wij de hordeur helemaal gratis op maat. Ook zijn de vaste hordeuren in standaard maten te leveren. Bij de raamhor kun je kiezen voor maatwerk, of je kunt zelf aan de slag met de vele zelfbouw mogelijkheden die wij in de winkel op voorraad hebben. Profielen, gaas en bijbehorende onderdelen kan je dan zelf tot hor omtoveren. In het maatwerkprogramma kan je zelfs vaste horren voor schuine ramen bestellen. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar en komen graag bij jouw thuis om de perfecte maten op te nemen.

Vaste hordeur

Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben bij Bouwhof. Kom dan langs in onze winkel en laat je inspireren door onze uitgebreide showrooms op het gebied van interieur, raamdecoratie, meubels, keukens, sanitair en deuren. Maar ook ‘bouw’ is te vinden bij Bouwhof. Op onze begane grond vind je verf, behang, hout, ijzerwaren, Elektra, gereedschap en ga zo maar door.

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser