LOOKin

LOOKin wonen beschrijft haar producten als een receptuur die garant staat voor een verfijnde combinatie met een verrassende bite. Op de uitgebreide kaart vind je een collectie met een diversiteit aan tapijt, gordijnen, raamdecoratie en verf. Deze producten zijn eindeloos te combineren zodat jouw smaak optimaal tot zijn recht komt.

Soorten raamdecoratie

LOOKin is een jong, dynamisch merk dat een neus heeft voor de trends van deze tijd, maar ze voelen zich ook thuis bij alle smaken & stijlen uit het verleden. Bij Bouwhof bieden wij diverse producten aan van het merk LOOKin. Onze adviseurs verwelkomen jou graag in onze winkel en komen bij jou thuis voor advies op maat. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel en proef de sfeer van LOOKin in onze uitgebreide showroom.

LOOKin raamdecoratie verkrijgbaar bij Bouwhof:

LOOKin raamdecoratie bevat frisse kleuren en eerlijke materialen. Zij combineren jouw gekozen producten naar voorkeur en serveren ze vervolgens af op maat en passend in jouw interieur.

Lookin

LOOKin tapijt

Bij Bouwhof vind je niet alleen raamdecoratie van LOOKin, maar ook diverse soorten tapijt. De vloer is de basis voor ieder interieur. Ze bieden fluweelzacht tapijt van hoogwaardige kwaliteiten en tinten. Een kamerbreed tapijt of een op maat gemaakt karpet, het kan allemaal. In maar liefst 21 soorten kwaliteiten en 205 soorten kleuren.

Verfijnde combinaties, verrassende producten, eerlijke materialen, frisse kleuren en hoogwaardige kwaliteit, genoeg redenen voor Bouwhof om LOOKin op te nemen in haar assortiment.

LOOKin
LOOKin

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.